#1 , 20 jul 2015 15:50
Hi,
ik weet niet, of dit hier juist is, mijn excuses als het verkeerd staat.
Ik ben gevraagd van iemand, met wat je rekening moet houden, als je een mobiele frituur wilt starten?
doel:
1. Het opdienen van frieten in plastiek bakjes of punt zakken
2. het normale of minimaal aanbod van vlees, dit zijnde, frikandel, viandel, brochette's en die dingen.
3. Misschien ook een bicky burger en bicky rib en wrap.
4. Frisdrank in blikken. (zijn er extra zaken nodig, bij het verkopen van gewoon bier in blik?)
5. Met een vervoersmiddel rondrijden, die mag.
Wat heb je eigenlijk allemaal nodig? startkapitaal, vergunningen, diplomma's, etc etc.
Waarschijnlijk, als je op verplaatsing gaat, naar openbare plaatsen, je ook de nodige aanvragen moet doen, betalen etc.
Wie kan hierover iets kwijt, of een link.
Alvast bedankt.