Vraag Horecazaak diploma
Geplaatst: 17 aug 2016 11:52
Beste,
Vorig jaar was ik tewerkgesteld als kok in een nieuw opgericht restaurant. De eigenaar heeft geen basisdiploma horeca en daardoor kon hij de zaak niet openen of hij moest een kok in dienst nemen met een diploma.
Ik heb die papieren getekend en daardoor kon het restaurant openen.
Nu ben ik daar niet meer in dienst (slechte betaler), maar hij werkt wel voort met een andere kok (zonder diploma), waarschijnlijk dus nog altijd op basis van mijn diploma.
Ik heb in de tijd niet gelet vanwaar die papieren afkomstig waren.
Vraag: waar moet ik zijn om dit te melden aan een instantie want ik hun hem dit niet?
dank alvast
sandro
Vorig jaar was ik tewerkgesteld als kok in een nieuw opgericht restaurant. De eigenaar heeft geen basisdiploma horeca en daardoor kon hij de zaak niet openen of hij moest een kok in dienst nemen met een diploma.
Ik heb die papieren getekend en daardoor kon het restaurant openen.
Nu ben ik daar niet meer in dienst (slechte betaler), maar hij werkt wel voort met een andere kok (zonder diploma), waarschijnlijk dus nog altijd op basis van mijn diploma.
Ik heb in de tijd niet gelet vanwaar die papieren afkomstig waren.
Vraag: waar moet ik zijn om dit te melden aan een instantie want ik hun hem dit niet?
dank alvast
sandro