#8 , 20 mei 2007 22:25
1) Elke notaris vinden we terug. Hij mag overleden zijn of verhuisd; zijn documenten zitten ergens. Geef me naam en gemeente (liefst ook voornaam) en ik laat u weten wie de documenten van toen kan hebben.
2) Ik zei: "kan hebben", omdat u zelf zegt dat het om een handgeschreven document gaat. Notarissen maken geen aktes in handgeschreven vorm. Het kan dus goed zijn dat de notaris slechts bij de zaak betrokken was als raadgever van schoonmoeder en dat er nooit een notari?le akte was.
3) Als uw man kinderen had, dan kwam uw schoonmoeder niet meer te pas in zijn erfenis (behalve indien ze hem ooit een schenking had gedaan).
Als uw man g??n kinderen had, dan was zijn ouders erfgenaam samen met U (en ook zijn broers en zusters als hij die had).
Indien U enkel erfgenaam was samen met uw schoonmoeder, kan er nog vanalles gebeurd zijn. Als uw schoonvader bijvoorbeeld eigen goederen had, dan heeft uw man de blote eigendom ge?rfd en had u recht op een vruchtgebruik als u langer zou leven dan uw schoonmoeder.
U ziet dat er nog te veel mogelijkheden zijn om u al ??n antwoord te geven.
Graag antwoord op de volgende vragen dus:
* had uw man kinderen
* wat met uw schoonvader bij het overlijden van uw man
* bezaten uw man en U een huis; zo ja, wie is er nu eigenaar van?
* wat heeft U volgens U verloren door destijds iets te tekenen?