Vraag Horecazaak diploma

Vadaco
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

Vraag Horecazaak diploma

#1 , 17 aug 2016 11:52

Beste,

Vorig jaar was ik tewerkgesteld als kok in een nieuw opgericht restaurant. De eigenaar heeft geen basisdiploma horeca en daardoor kon hij de zaak niet openen of hij moest een kok in dienst nemen met een diploma.
Ik heb die papieren getekend en daardoor kon het restaurant openen.

Nu ben ik daar niet meer in dienst (slechte betaler), maar hij werkt wel voort met een andere kok (zonder diploma), waarschijnlijk dus nog altijd op basis van mijn diploma.
Ik heb in de tijd niet gelet vanwaar die papieren afkomstig waren.

Vraag: waar moet ik zijn om dit te melden aan een instantie want ik hun hem dit niet?
dank alvast
sandro

Winston
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Benieuwd naar jouw juridische opties? Winston begeleidt jou aan de geschikte oplossing. Klik hier om jouw situatie te beschrijven en we nemen binnen de 24 uur met jou contact op voor persoonlijke begeleiding
Maxime03
Berichten: 167
Juridisch actief: Nee

#2 , 17 aug 2016 12:01

U kunt dit melden bij een onderneminsloket van de FOD economie.

http://economie.fgov.be/nl/onderneminge ... gsloketten

denlowie
Berichten: 15980
Juridisch actief: Nee

#3 , 17 aug 2016 13:34

Normaal mag hij 1 jaar voort doen !
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Reclame

Terug naar “Handelspraktijken”