erkenning/registratie restaurant

denlowie
Berichten: 15980
Juridisch actief: Nee

Re: erkenning/registratie restaurant

#16 , 01 jul 2015 13:26

Dan heb ik ook een vraag, hoe kan een installateur van gasverbrandingsketels al drie maal failliet gaan en telkens een hetzelfde bedrijf beginnen onder een andere naam maar op hetzelfde adres?

Hoe kan een werknemer die ontslagen word nog drie andere werkgevers hebben.
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Winston
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Benieuwd naar jouw juridische opties? Winston begeleidt jou aan de geschikte oplossing. Klik hier om jouw situatie te beschrijven en we nemen binnen de 24 uur met jou contact op voor persoonlijke begeleiding
WP002
Berichten: 1528

#17 , 01 jul 2015 16:26

Eerst moet men weten hoe men zulke controles, het zijn soms echte cowboys.
Ik mag uit deze post opmaken dat u ofwel ongelofelijk dom bent, ofwel ongelofelijk onwetend. Ik ben namelijk met zo'n 'cowboy' getrouwd en de toestanden waar zij dagelijks mee geconfronteerd wordt tarten soms alle verbeelding, en de meeste controleurs zijn nog héél tolerant voor wat ze dagelijks aan mistoestanden zien. Wees gerust, als ze ergens ingrijpen dan is dat meestal strikt noodzakelijk, en ze gaan zeker niet over één nacht ijs (of dacht u dat controleurs alleenbeslissingsrecht hadden en niet door hun oversten worden gecontroleerd?) Bovendien bent u waarschijnlijk weer zo éénje die als eerste gaat staan toeteren van verontwaardiging als er ergens een geval van voedselvergiftiging voorvalt, waarbij u dan uw gal zal spuwen "waar waren de controleurs"? Als u de werkelijkheid niet kent, dan stel ik voor dat u geen uitspraken doet over iets waar u geen verstand van heeft.

roharro
Topic Starter
Berichten: 13438
Juridisch actief: Ja
Locatie: Plopsaland

#18 , 01 jul 2015 16:44

Eerst moet men weten hoe men zulke controles, het zijn soms echte cowboys.
Ik mag uit deze post opmaken dat u ofwel ongelofelijk dom bent, ofwel ongelofelijk onwetend. Ik ben namelijk met zo'n 'cowboy' getrouwd en de toestanden waar zij dagelijks mee geconfronteerd wordt tarten soms alle verbeelding, en de meeste controleurs zijn nog héél tolerant voor wat ze dagelijks aan mistoestanden zien. Wees gerust, als ze ergens ingrijpen dan is dat meestal strikt noodzakelijk, en ze gaan zeker niet over één nacht ijs (of dacht u dat controleurs alleenbeslissingsrecht hadden en niet door hun oversten worden gecontroleerd?) Bovendien bent u waarschijnlijk weer zo éénje die als eerste gaat staan toeteren van verontwaardiging als er ergens een geval van voedselvergiftiging voorvalt, waarbij u dan uw gal zal spuwen "waar waren de controleurs"? Als u de werkelijkheid niet kent, dan stel ik voor dat u geen uitspraken doet over iets waar u geen verstand van heeft.
Kan u mijn oorpronkelijke vraag beantoorden?
Namelijk hoe komt het dat een restaurant dat al jaren operationeel is en zeer veel klandizie heeft bij het FAVV vermeld staat als niet erkend/niet geregistreerd?
Het staat wel in de KBO, ook op de website van FAVV maar dan met bovenvermelde commentaar.
Iedere wijze uil is ooit een uilskuiken geweest.

Reclame

WP002
Berichten: 1528

#19 , 01 jul 2015 17:01

Namelijk hoe komt het dat een restaurant dat al jaren operationeel is en zeer veel klandizie heeft bij het FAVV vermeld staat als niet erkend/niet geregistreerd?
Het staat wel in de KBO, ook op de website van FAVV maar dan met bovenvermelde commentaar.
Nee, want ik ken de concrete situatie niet. 0800/13550 al geprobeerd?

Lanox
Berichten: 3822
Juridisch actief: Nee

#20 , 02 jul 2015 08:55

Dan heb ik ook een vraag, hoe kan een installateur van gasverbrandingsketels al drie maal failliet gaan en telkens een hetzelfde bedrijf beginnen onder een andere naam maar op hetzelfde adres?
Best eens aan Chaccamacca vragen, naar het schijnt een echte ervaringsdeskundige.

Terug naar “Handelspraktijken”